Trouwen Erica

 

Een bijzonder trouwvervoer: een rode Ferrari als trouwauto. Je maakt dit als trouwfotograaf niet zo vaak mee. In overleg met het Hampshire Hotel en Golfresort te Erica mochten er zelfs foto’s gemaakt worden op de golfbaan! Natuurlijk stond het bruidspaar meer in de belangstelling dan de rode Ferrari.

Voor de fotoshoot was het prachtig natuurgebied Het Bargerveen te Zwartemeer de locatie. Ondanks de dreigende wolken, konden wij hier een prachtige fotoshoot maken.

Rein Oldenburger

trouwfotograaf

Op 14 juli zijn wij getrouwd met uiteraard voorafgaand veel voorbereidingen! Wij hebben gekozen voor Rein als onze trouwfotograaf! Rein is vooraf meerdere malen bij ons geweest om alles door te nemen, en doet dit tot in de puntjes. Ook hebben we vooraf een loveshoot gemaakt om te kunnen kiezen welke locatie geschikt zou zijn en het is fijn dat je ook gelijk weet dat je op een lijn zit en alles op de dag zelf vlekkeloos verloopt. De dag na de bruiloft hebben we vast een paar foto’s gekregen en wat een resultaat! Rein is echt een top fotograaf! Het zijn erg mooie foto’s geworden en we zijn hier erg blij mee. Rein is een zeer relaxte en sociale fotograaf, die zich ook goed weet te mengen tussen je gasten.
Peter & Natascha

Erica